خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • ترکیبات: 63% قلع و 37% سرب
  • دمای ذوب مناسب: 183 درجه سانتی‌گراد
  • کیفیت: گرید 3 (کیفیت عالی)
  • برند: ITEX
  • اندازه ذرات: 25 تا 45 میکرون Um 25-45
8,800,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

خمیر قلع ITEX گرید 3 با وزن نیم کیلوگرم، انتخابی ایده‌آل برای حرفه‌ای‌ها و علاقه‌مندان به الکترونیک! این محصول با کیفیت بالا و چسبندگی عالی، لحیم‌کاری را به تجربه‌ای سریع و دقیق تبدیل می‌کند. با قابلیت اطمینان و کارایی بالا، پروژه‌های خود را به سطح بعدی ببرید! همین حالا خریداری کنید و تفاوت را احساس کنید!

خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم

خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم یکی از مواد مصرفی تخصصی برای انجام عملیات مونتاژ و لحیم‌کاری قطعات الکترونیکی است که می‌تواند در فرایندهای مختلف تولید، تعمیر و مونتاژ بردهای الکترونیکی مورد استفاده قرار گیرد. این محصول با ترکیب 63 درصد قلع و 37 درصد سرب تولید شده و با داشتن دمای ذوب مناسب 183 درجه سانتی‌گراد، برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق فرایند لحیم‌کاری دارند گزینه‌ای کاربردی محسوب می‌شود.

خمیر قلع در مقایسه با استفاده ساده از سیم لحیم، امکان قرارگیری ماده لحیم را در محل مورد نظر پیش از اعمال حرارت فراهم می‌کند. این ویژگی در مونتاژ قطعات مختلف روی بردهای مدار چاپی اهمیت زیادی دارد و به کاربر اجازه می‌دهد مقدار مشخصی از خمیر را روی پدهای مورد نظر قرار دهد. خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم با حجم 500 گرم، برای کاربرانی که مصرف مداوم یا نسبتاً بالایی دارند، انتخابی مناسب برای تأمین ماده مصرفی مورد نیاز فرایند لحیم‌کاری است.

معرفی خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم

خمیر قلع از ترکیب ذرات آلیاژ لحیم و مواد کمکی تشکیل می‌شود و در زمان مونتاژ قطعات الکترونیکی نقش مهمی در ایجاد اتصال دارد. کیفیت و اندازه ذرات خمیر می‌تواند روی نحوه پخش شدن، کنترل مقدار ماده و عملکرد آن در فرایند مونتاژ تأثیر داشته باشد.

خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم دارای اندازه ذرات 25 تا 45 میکرون است. این محدوده ذرات، آن را برای کارهایی که نیاز به قرارگیری نسبتاً دقیق خمیر روی محل اتصال دارند مناسب می‌کند. گرید 3 نیز به‌عنوان سطح کیفی محصول، آن را در دسته خمیرهای قلع مناسب برای فعالیت‌های تخصصی لحیم‌کاری قرار می‌دهد.

مشخصات خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم

ویژگی
مشخصات
نام محصول
خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم
برند
ITEX
گرید
گرید 3
وزن
500 گرم
ترکیبات
63 درصد قلع و 37 درصد سرب
دمای ذوب
183 درجه سانتی‌گراد
اندازه ذرات
25 تا 45 میکرون
کیفیت
گرید 3، کیفیت عالی

ترکیب 63 درصد قلع و 37 درصد سرب

یکی از مشخصات مهم خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم، ترکیب آلیاژی آن است که شامل 63 درصد قلع و 37 درصد سرب می‌شود. نسبت این دو فلز در عملکرد آلیاژ هنگام حرارت‌دهی و تشکیل اتصال لحیمی نقش دارد. ترکیب مشخص محصول به کاربر اجازه می‌دهد هنگام انتخاب ماده مصرفی، ویژگی‌های آلیاژ را از قبل در نظر بگیرد و آن را متناسب با نوع پروژه و تجهیزات خود انتخاب کند.

وجود سرب در ترکیب این محصول باعث می‌شود رعایت نکات ایمنی هنگام کار با آن اهمیت ویژه‌ای داشته باشد. در محیط‌های کاری باید اصول بهداشت حرفه‌ای، تهویه مناسب و جلوگیری از تماس غیرضروری با مواد لحیم رعایت شود. همچنین باقی‌مانده‌های فرایند لحیم‌کاری باید به شکل صحیح مدیریت شوند.

دمای ذوب خمیر قلع ITEX گرید 3

خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم دارای دمای ذوب مناسب 183 درجه سانتی‌گراد است. دمای ذوب یکی از مهم‌ترین مشخصات در انتخاب مواد لحیم‌کاری محسوب می‌شود؛ زیرا تجهیزات مونتاژ و لحیم‌کاری باید بتوانند شرایط حرارتی مورد نیاز برای ذوب آلیاژ را فراهم کنند.

شناخت دمای ذوب به کاربر کمک می‌کند تنظیمات تجهیزات حرارتی را با نوع خمیر مورد استفاده هماهنگ کند. البته دمای واقعی فرایند نباید صرفاً بر اساس نقطه ذوب آلیاژ انتخاب شود و شرایط قطعه، برد، روش لحیم‌کاری و مشخصات تجهیزات نیز باید در نظر گرفته شود.

اندازه ذرات 25 تا 45 میکرون چه اهمیتی دارد؟

اندازه ذرات یکی از ویژگی‌های مهم خمیر قلع است. خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم دارای ذراتی در محدوده 25 تا 45 میکرون است. این ویژگی در هنگام استفاده از خمیر روی پدهای برد و محل‌های اتصال اهمیت پیدا می‌کند و می‌تواند روی نحوه پخش ماده و کنترل مقدار خمیر اثرگذار باشد.

در عملیات مونتاژ، مقدار و محل قرارگیری خمیر باید با ابعاد پد و نوع قطعه هماهنگ باشد. اندازه ذرات مناسب در کنار روش صحیح اعمال خمیر می‌تواند به ایجاد اتصال منظم‌تر کمک کند. به همین دلیل هنگام انتخاب خمیر قلع، توجه به اندازه ذرات در کنار ترکیب آلیاژی و گرید محصول اهمیت دارد.

کاربرد خمیر قلع ITEX در مونتاژ بردهای الکترونیکی

یکی از اصلی‌ترین کاربردهای خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم استفاده در فرایند مونتاژ بردهای الکترونیکی است. خمیر می‌تواند روی پدهای مورد نظر قرار گرفته و سپس قطعات در محل خود جای‌گذاری شوند. با اعمال حرارت مناسب، آلیاژ موجود در خمیر ذوب شده و اتصال الکتریکی و مکانیکی میان قطعه و برد شکل می‌گیرد.

مناسب برای مونتاژ قطعات الکترونیکی

در مونتاژ برد، دقت محل قرارگیری ماده لحیم اهمیت زیادی دارد. استفاده از خمیر قلع به کاربر اجازه می‌دهد پیش از مرحله حرارت‌دهی، ماده لحیم را روی نقاط مشخص مدار قرار دهد. این روش برای بسیاری از فرایندهای مونتاژ قطعات الکترونیکی کاربرد دارد و می‌تواند سرعت اجرای عملیات را افزایش دهد.

مناسب برای تعمیرات برد

خمیر قلع تنها برای تولید بردهای جدید کاربرد ندارد و در برخی عملیات تعمیراتی نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. هنگام تعویض قطعات یا اصلاح اتصالات، استفاده از مقدار کنترل‌شده خمیر می‌تواند روند کار را ساده‌تر کند. انتخاب روش اعمال خمیر باید متناسب با ابعاد قطعه و محل تعمیر باشد.

مناسب برای کارگاه‌های الکترونیک

وزن 500 گرمی خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم برای کارگاه‌هایی که مصرف خمیر قلع آن‌ها نسبتاً زیاد است، مزیت مهمی محسوب می‌شود. به‌جای تهیه بسته‌های کوچک متعدد، یک بسته نیم کیلویی می‌تواند مقدار قابل توجهی از نیاز مصرفی مجموعه را پوشش دهد.

گرید 3 خمیر قلع ITEX

گرید محصول یکی از مشخصاتی است که در زمان انتخاب خمیر قلع باید مورد توجه قرار گیرد. خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم با گرید 3 و کیفیت عالی عرضه می‌شود و برای کاربرانی طراحی شده است که در انتخاب ماده مصرفی لحیم‌کاری به کیفیت و مشخصات ذرات توجه دارند.

ترکیب مشخص، اندازه ذرات 25 تا 45 میکرون و وزن 500 گرم، این محصول را به گزینه‌ای مناسب برای فعالیت‌های مختلف مونتاژ و تعمیرات الکترونیکی تبدیل کرده است.

مزایای خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم

یکی از مزایای اصلی خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم، ترکیب مشخص 63 درصد قلع و 37 درصد سرب است که ویژگی‌های آلیاژ را برای کاربر مشخص می‌کند. همچنین دمای ذوب 183 درجه سانتی‌گراد امکان برنامه‌ریزی و تنظیم بهتر فرایند حرارتی را فراهم می‌کند.

اندازه ذرات 25 تا 45 میکرون نیز یکی دیگر از مشخصات مهم این محصول است. این محدوده ذرات برای کاربردهایی که نیاز به کنترل مناسب ماده لحیم دارند اهمیت دارد. از طرف دیگر، وزن 500 گرم برای کارگاه‌ها و کاربران با مصرف مداوم، مقدار قابل توجهی از ماده مصرفی مورد نیاز را در اختیار قرار می‌دهد.

نکات مهم هنگام استفاده از خمیر قلع ITEX

برای دستیابی به نتیجه مطلوب، شرایط نگهداری و استفاده از خمیر قلع اهمیت زیادی دارد. محصول باید مطابق دستورالعمل سازنده نگهداری شود و از قرار گرفتن آن در شرایط نامناسب محیطی جلوگیری شود. همچنین پیش از استفاده بهتر است وضعیت خمیر بررسی شود تا از یکنواخت بودن ماده و مناسب بودن شرایط آن اطمینان حاصل شود.

به دلیل وجود 37 درصد سرب در ترکیب خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم، رعایت اصول ایمنی اهمیت ویژه‌ای دارد. تماس مستقیم با ماده باید تا حد امکان جلوگیری شود و محیط کار دارای تهویه مناسب باشد. همچنین پس از پایان کار، دست‌ها و تجهیزات مورد استفاده باید به شکل صحیح تمیز شوند.

خمیر قلع نیم کیلویی ITEX برای چه کاربرانی مناسب است؟

خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم می‌تواند برای تعمیرکاران برد، تکنسین‌های الکترونیک، کارگاه‌های مونتاژ، تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیکی و افرادی که به‌صورت حرفه‌ای یا نیمه‌حرفه‌ای با لحیم‌کاری سروکار دارند کاربرد داشته باشد.

حجم 500 گرمی محصول برای کاربرانی که مصرف بالاتری دارند مزیت محسوب می‌شود. در پروژه‌های متعدد، داشتن مقدار کافی خمیر قلع باعث می‌شود روند تأمین مواد مصرفی ساده‌تر شود و کاربر بتواند عملیات مونتاژ یا تعمیر را با وقفه کمتری ادامه دهد.

خرید خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم از تهران گرولایت

در زمان خرید خمیر قلع، توجه به ترکیب آلیاژ، اندازه ذرات، گرید، دمای ذوب و وزن محصول اهمیت دارد. خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم با ترکیب 63 درصد قلع و 37 درصد سرب، اندازه ذرات 25 تا 45 میکرون، گرید 3 و وزن 500 گرم، برای کاربرانی که به یک ماده لحیم‌کاری با مشخصات دقیق نیاز دارند گزینه‌ای قابل بررسی است.

تهران گرولایت در کنار ارائه تجهیزات و لوازم فنی و الکترونیکی، امکان دسترسی به مواد مصرفی مورد نیاز برای فعالیت‌های تخصصی را فراهم می‌کند. اگر برای مونتاژ یا تعمیر برد به خمیر قلع با حجم مناسب نیاز دارید، بررسی مشخصات خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم می‌تواند در انتخاب محصول مناسب به شما کمک کند.

جمع‌بندی نهایی خمیر قلع ITEX

خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم محصولی برای انجام عملیات لحیم‌کاری و مونتاژ قطعات الکترونیکی است که با ترکیب 63 درصد قلع و 37 درصد سرب، دمای ذوب 183 درجه سانتی‌گراد، اندازه ذرات 25 تا 45 میکرون و گرید 3 عرضه می‌شود. وزن 500 گرمی آن نیز برای کاربرانی که مصرف مداوم یا کارگاهی دارند، حجم مناسبی فراهم می‌کند.

ترکیب مشخص آلیاژ، گرید 3، اندازه ذرات تعریف‌شده و حجم نیم کیلویی، این محصول را به گزینه‌ای کاربردی برای فعالیت‌های مختلف الکترونیکی تبدیل کرده است. با توجه به وجود سرب، رعایت اصول ایمنی و بهداشت هنگام استفاده ضروری است. در صورت استفاده صحیح و تنظیم مناسب تجهیزات، خمیر قلع ITEX گرید 3 وزن نیم کیلوگرم می‌تواند یکی از مواد مصرفی مناسب برای فرایندهای مونتاژ، تعمیر و لحیم‌کاری بردهای الکترونیکی باشد.

تهران گرولایت مطالعه مقاله های زیر را به شما پیشنهاد می کند:

آشنایی با روش های کاشت گیاه

آشنایی با قلمه زنی گیاه

تهران گرولایت مشاهده و خرید محصولات دسته بندی های زیر را به شما پیشنهاد می کند:

چسب سیلیکون کافوتر مدل K-704 وزن 300 گرم

خمیر سیلیکون کافوتر مدل K-5211 حجم 60 گرم

ترکیبات
63% قلع و 37% سرب
دمای ذوب مناسب
183 درجه سانتی‌گراد
کیفیت
گرید 3 (کیفیت عالی)
برند
ITEX
اندازه ذرات
25 تا 45 میکرون Um 25-45

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...