کنترلر اتاق رشد گیاه ابزاریست که به وسیله آن میتوانید تمام اجزای داخلی اتاق گیاه خود را از طریق پیامک و اپلیکیشن مخصوص تلفن همراه کنترل کنید .کنترلر اتاق کشت گیاه مدل TGLC1، ساخته شده از مرغوب ترین مواد و دارای ساختاری مستحکم می باشد، این کنترلر به وسیله آدابتور 24 ولت تغذیه می شود و میتواند کلیه پارامترهای دما، رطوبت، نور، پی اچ، میزان غلظت دی اکسید کربن و... را سنجش و مطابق به برنامه از پیش تعیین شده مدیریت کند...
کنترلر اتاق کشت گیاه مدل TGLC1
یکی از معروف ترین برند های کنترلر اتاق کشت ،کنترلر اتاق کشت گیاه مدل TGLC1 می باشد که سیمکارت خور بوده و میتواند کلیه شرایط لحظه ای و آلارم ها را به صورت پیامک در اختیار شما قرار دهد همچنین قابلیت فرماندهی و مدیریت با نرم افزار اندرویدی و قابلیت اتصال به وای فای از سایر مزیت های این کنترلر می باشد .ساختار این کنترل بسیار با کیفیت و در ساخت آن از مرغوب ترین مواد استفاده شده و دارای 4 خروجی 10 آمپری می باشد.
کاربرد کنترلر اتاق کشت چیست؟
به عنوان ابتدایی ترین کاربرد می توان گفت که کنترلر اتاق کشت به شما این امکان را می دهد تا فرآیند رشد گیاه را اتوماتیک نمایید.
ناظران اتاق کشت و صاحبان گلخانه می توانند به وسیله کنترلر اتاق کشت بسیاری از جنبه های بهداشت و سلامت گیاه از جمله رطوبت، مواد مغذی، سطح دی اکسید کربن، روشنایی، حرارت و سایر موارد مشابه را کنترل نمایند و بهترین قسمت این ماجرا اینجاست که هیچ گونه نیازی به حضور فیزیکی شما در گلخانه و یا اتاق کشت وجود ندارد. شما بدون اینکه مجبور شوید به طور مداوم گیاهان را تحت نظارت و کنترل بگیرید، می توانید از مطلوب بودن روند رشد اطمینان حاصل کنید.
در واقع به وسیله کنترلر اتاق کشت می توانید به سادگی یک برنامه ایجاد کنید و به کنترل کننده های خود اجازه دهید فرآیند نظارت بر فاکتورها را برای شما به طور اتوماتیک، طبق آن برنامه انجام دهند.
چند نوع کنترلر اتاق کشت وجود دارد؟
کنترلر اتاق کشت گیاه می تواند چند منظوره باشد و یا به طور مجزا به نظارت بر فاکتورها بپردازد. در واقع تعدادی از کنترلر های اتاق کشت عبارتند از: کنترلر دی اکسید کربن، کنترلر رطوبت، کنترلر میزان آبیاری، کنترلر میزان اسیدیته خاک، کنترلر نور و کنترلر تهویه که هر کدام شیوه ی عملکرد خاص خود را دارد. همچنین کنترلرهای چند کاره ای وجود دارند که می توانند همزمان به کنترل فاکتورهای موثر بر رشد گیاه بپردازند که طبعا قیمتی بالاتر از سایر کنترلرهای اتاق کشت دارند.
میزان مراقبت شما تعیین خواهد کرد که گیاهان تان در چه حد رشد و ثمردهی خواهند داشت. تعداد بالای گیاهان در اتاق کشت، امکان رسیدگی به آن ها را برای شما دشوار خواهد کرد. بنابراین می توان از کنترلر اتاق کشت استفاده کرد و با دادن برنامه ای خاص به آن، سطح هر فاکتور را تنظیم نموده و به میزان دقیق و اندازه گیری شده، گیاهان را از این فاکتورها بهره مند ساخت.
همه گیاهان برای رشد مناسب به آب، نور کافی ودما و رطوبت و پارامتر های که در ابتدا گفته شد نیاز دارند، پس بدیهی است اگر ما بخواهیم اتاقی مناسب برای کشت بسازیم باید تمامی شرایط لازم برای گیاه را با توجه به نوع آن مشخص کنیم ،زیرا همه گیاهان را نمی توان در یک محیط و با یک شرایط نگهداری کرد ،هر گیاه شرایط مختص به خود را دارد از جمله مقدار رطوبت کافی، مقدار نور مورد نیاز در روز، مقدار نور مورد نیاز در شب، مقدار نیاز به آب، دمای مناسب، مقدار رطوبت خاک و...پس برای فراهم کردن تمامی شرایط و جلوگیری از خسارت نیاز به ساخت یک محیط مناسب که تمامی شرایط را داشته باشد نیاز داریم و این همان اتاق کشت می باشد.
اتاق کشت گیاه به مکان محدود و مشخصی گفته می شود که شرایط محیطی مناسب رشد گیاهان را با توجه به منطقه نگهداری گیاه، در فصل های مختلف سال را فراهم کندو به عبارت دیگر تمامی شرایط برای کشت و رشد گیاه به صورت مصنوعی طراحی شود ، کنترل و مدیریت شود.
این اتاق ها به دو دسته ثابت و متحرک دسته بندی می شوند. اتاق های گلخانه ای ثابت همانند یک خانه بوده و مصالحی که در ساخت آن استفاده می شود از نوع پایدار و با دوام می باشد و تا سال ها قابل استفاده است. اتاقک های متحرک مانند یک چادر می باشند که مقاومت و ماندگاری خوبی دارند اما نسبت به نوع اول اتاق های کشت گیاه (ثابت) ماندگاری کمتری خواهند داشت.
مهم ترین پارامتر های اتاق رشد گیاه به تفکیک عبارتند از:
نور: هر گیاه برای رشد نیاز دارد نور را با طول موج مشخص در مدت معین دریافت کند که میتواند بین ۸ تا ۱۶ ساعت باشد و بسته به نوع کشت و مرحله رشد گیاه تغییر کند. در اتاق های کشت این نور، غالبا به صورت مصنوعی و با لامپ های رشد گیاه (معمولی، فلوروسنت، جیوه ای، نئون، LED و… ) تامین میشود. پس از راه اندازه سیستم نور، باید شدت نور تابش شده به طور پیوسته و توسط ابزار الکترونیکی سنجش شدت نور اندازه گیری و کنترل شود
دما: دما یکی دیگر از عوامل مهم و ضروری برای اتاق کشت می باشد و باید تبادلات گرمایی بین گیاه و گردش هوا به درستی صورت گیرد، دما در اتاق های کشت می تواند در محدوده ۱۶ تا ۳۰ درجه سلسیوس (نسبت به نوع کشت) باشد. برای اندازه گیری دمای اتاق کشت از ابزاری مثل ترمومترها،ترمیستورها، ترموکوپل استفاده میشود و با توجه به داده های به دست آمده دمای اتاق مدیریت خواهد شد.
رطوبت: رطوبت نیز عامل تاثیر گذار بر رشد گیاه می باشد. اگر رطوبت گیاه به اندازه کافی نباشد و تبخیرآب به درستی صورت نگیرد گیاه تخریب می شود و برعکس اگر میزان رطوبت گیاه بیش از اندازه باشد باعث بیماری گیاه و وارد آمدن خسارات به کشت خواهد شد، پس سنسورهای رطوبت سنج نیز باید در اتاق کشت نصب شود و رطوبت باید منظم چک شود.
با توجه به پارامتر های فوق، از آنجایی که داده های فراوانی از اتاق رشد اندازه گیری و گزارش میشود برای مدیریت شرایط اتاق رشد باید این داده ها کنترل و ارزیابی شوند و در صورتی که یک پارامتر در محدوده آسیب زننده قرار گیرد از وارد آمدن خسارات به کشت جلو گیری شود لذا داشتن یک کنترلر اتاق کشت گیاه لازم و ضروری است. کنترلر اتاق کشت این امکان را برای شما فراهم میکند که تمام فرایند های رشد گیاه را اتوماتیک کنید و بنا بر این بدون حضور در محل همه پارامتر ها را کنترل و مدیریت کنید به عبارتی بدون اینکه مجبور شوید به طور مداوم گیاهان را تحت نظارت و کنترل بگیرید، می توانید از مطلوب بودن روند رشد اطمینان حاصل کنید.
در واقع به وسیله کنترلر اتاق کشت می توانید به سادگی یک برنامه ایجاد کنید و به کنترل کننده های خود اجازه دهید فرآیند نظارت بر فاکتورها را برای شما به طور اتوماتیک، طبق آن برنامه انجام دهند.
قیمت و خرید کنترلر اتاق کشت گیاه مدل TGLC1
مجموعه تهران گرولایت با ارائه ی با کیفیت ترین نمونه های کنترلر اتاق کشت، گامی مثبت در راستای کاهش هزینه ها، سرعت دهی به فرآیند نظارت، افزایش بهره وری و همچنین کاهش خطای انسانی در اتاق کشت و گلخانه شما برداشته است. چنانچه می خواهید گلخانه ای شاداب داشته باشید و اصطلاحا مو لای درز نظارت های دقیق شما نرود، کنترلر اتاق کشت تهران گرولایت می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.
تهران گرولایت مطالعه مقاله های زیر را به شما پیشنهاد می کند:
تهران گرولایت مشاهده و خرید محصولات دسته بندی های زیر را به شما پیشنهاد می کند:
دیدگاه خود را بنویسید