دماسنج میله ای مدل TP101 یک دماسنج دیجیتال با صفحه نمایشی به ابعاد 1/5*3 CM این امکان را برای شما فراهم میکند تا بتوانید دمای مایعات، آب جوش و مواد غذایی مختلف در محیط آشپزخانه را بسنجید. این صفحه نمایش دیجیتال زیرنور خورشید نیز خواناست. دماسنج میله ای TP101 در محیط های صنعتی هم جهت اندازه گیری موادشیمیایی و مایعات کاربرد دارد. محدوده اندازه گیری دما سنج میله ای مدل TP101 50-الی 300+ می باشد و دارای سیستم خاموشی اتوماتیک بعداز مدتی کارنکردن دستگاه است وقابلیت ذخیره دما را دارد. به دلیل مجهز بودن به سنسور ضد زنگ در مقابل رطوبت نیز مقاوم است...
دما سنج میله ای مدل TP101 باصفحه نمایش دیجیتال و فونت بزرگ ساخت کشور چین است. این دما سنج با اندازه گیری دما در رنج -30 تا +300 درجه سانتیگراد و قابلیت تنظیم دما بصورت فارنهایت یکی از بهترین دما سنج های میله ای موجود در بازار است.
از دماسنج میله ای دیجیتال می توان برای اندازه گیری دما مایعات، غذا، گوشت و غیره در محیط آشپزخانه استفاده کرد. دما سنج میله ای مدل TP101 با وزن 35 گرم و طول میله 15 سانتی متر مجهز به سنسور ضد زنگ و مجهز به دکمه Hold جهت ثابت نگهداشتن دمای اندازه گیری شده است. جنس بدنه ازپلاستیک درجه یک از نوع ABS و باتری لیتیومی است.
اختراع دماسنج به ریاضیدان-فیزیکدان ایتالیایی گالیله نسبت داده میشود. در وسیلهای که او در سال 1592 ساخت تغییر درجه حرارت ظرف شیشهای وارونه باعث ایجاد انبساط یا انقباض هوای درون آن شد که به نوبه خود سطح مایعی که در ظرف شیشهای قرار گرفته بود را تغییر داد.
این اصل و روش کلی در سالهای بعد با آزمایش مایعاتی مانند جیوه و ارائه مقیاسی برای اندازهگیری انبساط و انقباض ایجاد شده در چنین مایعاتی با افزایش و کاهش دما کامل شد.
در اوایل قرن هجدهم حدود 35 مقیاس مختلف دما ابداع شده بود. دانیل گابریل فارنهایت فیزیکدان آلمانی، در سالهای 1700 تا 1730 دماسنجهای جیوهای دقیق را با درجه بندی استاندارد کالیبره و مقیاسبندی کرد که از32 درجه سانی گراد یعنی نقطه ذوب یخ تا 96 درجه برای دمای بدن متغیر بود. مقیاس سانتی گراد اولین بار در سال 1742 (ساخته شده از 100 درجه) توسط آندرس سلسیوس سوئدی توسعه داده شد.
انواع دما سنج
1- دماسنج معمولی یا انبساطی یا مایع (expansion thermometer): این دماسنج به عنوان یک دماسنج محیطی، لوله باریک شیشه ای با دو انتهای بسته می باشد که در یک انتها مخزنی استوانه ای یا کروی دارد.
2- دماسنج گازی (gas thermometer): این نوع ترمومترها دارای مخزنی با حجم ثابت هستند که مقداری گاز با فشار تحت کنترل داخل آن وجود دارد. با قرار گرفتن این ترمومتر در محیط گرم فشار گاز داخل مخزن افزایش پیدا کرده و این افزایش فشار با فشارسنج تعیین و دما محاسبه می شود.
3- دماسنج ترموکوپلی (thermocouple thermometer): ساخت این ترمومتر با استفاده از دو سیم نازک و رسانا، با دو جنس متفاوت (مانند مس و آهن) امکان پذیر است. دو سر سیم ها را به هم متصل کرده و سر دیگر آن ها را به یک میلی آمپر متر وصل می کنیم. در این مدار جریان الکتریکی و ختلاف پتانسیل زمانی ایجاد می شود که قسمت مشترک دو رشته سیم گرما داده می شود.
4- پیرومتر (آذرسنج pyrometer): پیرومتر برای اندازه گیری دماهای بسیار بالا مانند کوره های ذوب فلزات کاربرد دارد.
5- دماسنج پزشکی (clinical thermometer): دماسنج جیوه ای پزشکی و ترمومتر دهانی دیجیتال دو نوع از این دما سنج پزشکی هستند.
6- ترمومتر گوشی (ear thermometer): این ترمومتر خیلی سریع دمای گوش درونی با قرار دادن آن داخل گوش اندازه گیری می کنند.
7- ترمومتر غیرتماسی پزشکی: این ترمومتر که به نام ترمومتر تفنگی یا پیشانی معروف است با نزدیک کردن در فاصله ۱ تا ۳ سانتی متری به پیشانی فرد، در عرض چند ثانیه دما را با صدای بوقی نشان می دهد. دقت این ترمومترها بالا بوده و در بازه دمایی ۳۰ تا ۴۲ درجه سانتی گراد می باشد.
قیمت و خرید دماسنج میله ای مدل TP101
هم اکنون شما می تواند برای خرید این محصول از مجموعه تهران گرولایت اقدام نمایید. متخصصان و مشاوران ما همواره در کنار شما هستند. کیفیت و صداقت شعار مجموعه ماست.
تهران گرولایت مطالعه مقاله های زیر را به شما پیشنهاد می کند:
تهران گرولایت مشاهده و خرید محصولات دسته بندی های زیر را به شما پیشنهاد می کند:
دیدگاه خود را بنویسید