خیار اصفهانی نیز مانند خیارهای دیگر بسیار کمکالری است و در هر 100 گرم حدود 18 کالری دارد و همچنین بدون چربی است. این خیارها دارای محتوای آب بالایی هستند، در حدود 95٪ که آنها را به راهی عالی برای هیدراته ماندن تبدیل میکند و همچنین منبع خوبی از فیبر، آنتیاکسیدانها..
خیار اصفهانی
کاشت خیار در گلخانه بیشتر در مناطق مرکزی و جنوبی ایران مانند استان اصفهان رایج است. گلخانهها نسبت به مزارع رو باز سنتی آب کمتری مصرف میکنند و میزان تولید بیشتری دارند و این امر آنها را برای مناطق خشکتر ایده آل میکند. خیارهای کشتشده در مزارع باز نیاز به دسترسی مداوم به منابع آب شیرین دارند. به همین دلیل این روش در مناطق شمالی ایران بیشتر رواج دارد. در مجموع هزاران تن خیار گلخانهای در استان اصفهان تولید میشود. خیارهای تولیدشده در این استان همگی مرغوب بوده و حتی در بازارهای میوه خارجی در خاورمیانه پرطرفدار هستند.
خیار اصفهانی نیز مانند خیارهای دیگر بسیار کمکالری است و در هر 100 گرم حدود 18 کالری دارد و همچنین بدون چربی است. این خیارها دارای محتوای آب بالایی هستند، در حدود 95٪ که آنها را به راهی عالی برای هیدراته ماندن تبدیل میکند و همچنین منبع خوبی از فیبر، آنتیاکسیدانها، ویتامینهای C و K، منیزیم، پتاسیم و منگنز هستند. چندین مزیت بالقوه برای سلامتی خوردن خیار اصفهانی وجود دارد:
• خیار اصفهانی حاوی آنتیاکسیدانهایی است که به محافظت از سلولهای شما در برابر آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد و مواد مضری که میتوانند باعث چندین بیماری مزمن از جمله سرطان شوند، کمک میکند.
• محتوای بالای آب آنها نیز ممکن است از چندین جهت مفید باشد. تجزیه و تحلیل چندین مطالعه نشان میدهد که خوردن غذاهایی که آب زیاد، اما کالری کمی دارند ممکن است به کاهش وزن کمک کند و هیدراتاسیون مناسب آن همچنین به حفظ حرکات روده سالم کمک میکند.
• خیار بهویژه برای سیستم گوارش بسیار مفید باشد، زیرا حاوی نوعی فیبر به نام پکتین است که حرکت ماهیچههای روده را تسریع میکند و همچنین به تغذیه باکتریهای «مفید» روده کمک میکند.
برای خرید بذر میوه و صیفی جات می توانید از فروشگاه تهران گرولایت اقدام به خرید نمایید.
پرورش خیار اصفهانی
بهطور کلی خیار گیاهی است که در هوای گرم رشد میکند به صورتی که دمای خاک باید 60 درجه فارنهایت (16 درجه سانتیگراد) یا گرمتر و دمای روز حداقل 70 درجه فارنهایت (21 درجه سانتیگراد) یا گرمتر باشد. اگر قصد دارید خیار را در خارج از خانه بکارید، باید حدود چهار هفته قبل از زمان کاشت، این عمل را در داخل خانه شروع کنید. همچنین میتوانید با خیس کردن بذرها قبل از کاشت، روند جوانهزنی خیار را تسریع ببخشید. با این کار بذرهای خیس شده در آب به مدت 48 ساعت پس از کاشت، طی 5 روز جوانه میزنند.
بذر خیار اصفهانی
این خیار که با بذر تکثیر مییابد دارای اندازه کوچک (حدوداً 5 الی 8 سانتیمتر) بوده و طعم و مزه دلچسبی دارد. شما میتوانید با تهیه بذر آن، این گیاه پر خاصیت را پرورش دهید.
قیمت و خرید بذر خیار اصفهانی
برای خرید بذر خیار اصفهانی می توانید از فروشگاه تهران گرولایت اقدام به خرید این محصول نمایید.
هم چنین تهران گرولایت مشاهده محصولات دسته بندی های زیر با به شما پیشنهاد می دهد:
تهران گرولایت مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کند:
دیدگاه خود را بنویسید