- افزایش سبزینگی و ایجاد تعادل در رشد رویشی و نمو زایشی
- تقویت دیواره سلولی و سیستم ایمنی گیاه در برابر آفات و بیماری ها
- افزایش تحمل گیاه به تنش های محیطی (سرما، گرما، خشکی، شوری و...)
- افزایش جذب و کارایی کودها و سموم و کاهش اثرات گیاهسوزی مصرف آنها
- بهبود گرده افشانی و گلدهی، کاهش ریزش گل به میوه
- همسان سازی اندازه و تسریع در رسیدگی میوه ها و کاهش سال آوری درختان
- افزایش اندازه، رنگ، عطر، طعم، بریکس، بازار پسندی و انبارمانی میوه
دیدگاه خود را بنویسید